De Sims 3 Levensweg is waarschijnlijk nieuwe uitbreiding

25-02-2011 19:15

De laatste dagen verschenen er al enkele geruchten over het zogenaamde uitbreidingspakket 'The Sims 3 Generations'. Dit pakket zou alles te maken hebben met families en dergelijke. Ook zouden in dat pakket weersomstandigheden en huisdieren zitten.

Vandaag kwamen er steeds meer geruchten dat het nieuwe pakket inderdaad iets met families te maken heeft. Sterker nog, de Nederlandse naam zou 'De Sims 3 Levensweg' zijn. dat is duidelijk geworden door een aantal verborgen aanwijzingen op de officiële site.

Aanwijzing 1

Aanwijzing 1

Als je de URL https://nl.thesims3.com/game/ep4/systemreq intypt, krijg je een pagina te zien met de systeemeisen van de Sims 3. Niks bijzonders denk je misschien, maar aan de zijkant van de pagina staat onder het kopje games toch echt Levensweg.

 

Aanwijzing 2

Aanwijzing 2

Je kent het vast wel. Als je een nieuwe sims game registreerd, krijg je een popup te zien dat die game is geregistreerd. Als je nu naar Google gaat, en dan de zoekopdracht Gefeliciteerd! Je hebt de game De Sims 3 Levensweg geregistreerd intypt, dan krijg je zoekresultaten waarbij die tekst (verborgen) op de officiële Sims 3 site staat.

 

Aanwijzing 3

Aanwijzing 3

Deze aanwijzing is net wat moeilijker om te vinden. hiervoor moet je namelijk in de Source-code van de officiële Sims 3 site gaan. Dit kun je makkelijk doen door Internet Explorer te openen, klikken op Pagina, en dan op Bron weergeven. Bijna helemaal onderaan het venster dat nu verschijnt staat weer de tekst dat je De Sims 3 Levensweg hebt geregistreerd, maar nog belangrijker, er staat zelfs een beschrijving bij:

In Levensweg kunnen Sims van alle leeftijden van nieuwe activiteiten genieten! Kinderen kunnen avonturen met hun vrienden in boomhutten beleven. Tieners kunnen hilarische grappen uithalen. Volwassenen kunnen een midlifecrisis krijgen En nog veel meer!

Het lijkt mij dus vrijwel zeker dat de volgende uitbreiding de Sims 3 Levensweg zal gaan heten, en te maken heeft met nieuwe activiteiten voor de hele familie.

BRON: My Sims 3 Blog en SimsNieuws